Pe 10 septembrie Otokar Europa a realizat a treia și ultima livrare de 62 de unități pentru Malta, aducând numărul total de Otokare noi (Midi-autobuze) până la 142 de pe insula.

Cele 142 Vectio C RHD sunt operate de către Malta transport public (MTP).

Având în vedere că primele livrări de la începutul lunii iulie de autobuze Otokar au fost puse în funcțiune pe insula, performanța generală a rețelei de transport, crește, pentru perioada de vară,care este ocupată cu multi turiști.

De la sosirea acestui compact și prietenos cu mediul inconjurator, Vectio, Malta transport public va acoperi o suprafața suplimentara de 23 000 km pe saptamana. Acest lucru va aduce un serviciu mai eficient și va crește satisfacția pasagerului!

Datorită acestor noi vehicule compacte și prietenoase cu mediul inconjurător, Malta transport public intenționează să deschidă noi rute în luna septembrie.

Vectio C RHD al MTP(malta public transport)

Vectio C RHD conceput special pentru condițiile de drum malteze, are o lungime de 9,6 metri, si este un autobuz de dimensiuni medii.

Este simplu și funcțional, cu o structură joasa de acces, cu o usa dublă în partea din față, cu rampă de acces pentru scaune cu rotile, și o ușă centrală dintr-un singur panou. Structura integrala de ultima generatie este durabila si usoara, păstrând costurile de exploatare reduse.

Vectio C este echipat cu sistem de supraveghere, si un sistem de AC eficient montat special pe acest autobuz pentru zilele calde de vară de pe insula Malteza.

Sistemul de suspensie față independent și transmisia automată, de asemenea, aduc un plus confort în timpul călătoriilor lungi. Manevrabilitatea excelenta este un punct-cheie pentru anumite rute malteze.

Vectio C are un motor Euro 6, care stabilește cel mai recent standard pentru transportul ecologic.

Lungime: 9,6 metri,

Motor: Cummins ISB6.7, E6 – 187kW (250 CP) @ 2100 rpm

Transmisie: A / T – Allison T280R

Capacitate pasageri: 25 pe scaune, 37 în picioare, 1 scaun cu rotile (4 locuri pliabile), un conducător auto